Verstopt toilet, ontstoppen wc verstopping verhelpen

Je wc spoelt niet door, het water komt omhoog … wc verstopt! Een vervelend en vies probleem dat snel verholpen moet worden. Om het toilet te ontstoppen kun je de borstel allereerst gebruiken om voorwerpen zoals wc-papier weg te duwen in de afvoer. Duw de wc-borstel in de afvoer en beweeg snel op en neer. Dit geeft een soort vacuüm effect wat de verstopping kan verhelpen, wanneer je dit doet moet je een aantal keer grondig … Als dat niet werkt, neem dan snel contact met ons op, we komen dringend tussen.

Verstopt toilet ontstoppen wc verstopping verhelpen
Verstopt toilet ontstoppen wc verstopping verhelpen

Toilet /WC verstopt ?

Een toilet is verstopt, dus het is niet gemakkelijk. Vroeg of laat zul je ook geconfronteerd worden met dit vervelende en vuile probleem. Niets is moeilijker dan een toilet dat is geblokkeerd en bijna overloopt. Daarom zou u de flexibele afwateringsservice moeten gebruiken. Er kunnen verschillende oorzaken zijn als uw toilet geblokkeerd is. Dit kan het gevolg zijn van gewiste doekjes of vreemde voorwerpen die niet bij het toilet horen. Of er is een probleem met uw riolering rond het huis.

Wat de oorzaak ook is: wi zorgt ervoor dat je toilet snel weer wordt ontgrendeld.

Snelle ontgrendelingsservice voor uw geblokkeerde toiletten

We deblokkeren je toilet heel snel en heel schoon. En we geven u graag gratis advies voor het onderhoud van uw toilet. Omdat voorkomen beter is dan genezen. Je toilet is niet langer verborgen, dat is wat ze gaat doen.